Få adgang til det Amerikanske Netflix i Danmark

Amerikansk netflix i Danmark

Træt af udbuddet på Netflix Danmark? Med et simpelt trick får du adgang til den amerikanske version på ét minut.

Netflix er de sidste par år blevet mere og mere populært herhjemme, og den amerikanske streaming-tjeneste har på rekordfart fået plads på en stor del af danskernes tv-skærme. På Netlflix kan du se film, tv-serier, dokumentar og meget andet guf, men flere danskere har dog beklaget sig over mængden af nyt indhold på den danske version af Netflix. Også 3D-film!

Grundet diverse copyright-regler og licenser er udbuddet af nye film og tv-serier ikke just prangende på den danske version af sitet, mens de Amerikanske Netflix-seere har et væld af nye tv-shows og film at vælge i mellem, når de klikker løs på fjernbetjeningen.

AMERIKANSKE NETFLIX

 

Amerikanske Netflix i Danmark se

  1. Opret en konto på Netflix.com (Gratis Prøveversion)
  2. Opret en konto på Unlocator (Gratis Prøveversion)
  3. Vælg dit system - (setup guide)
  4. Set i USA region på Unlocator
  5. Du kan nu se USA Netflix
netflix usa i Danmark

Unlocator: sæt Region USA

Men bare rolig, du behøve ikke at tage til takke med det sparsomme udvalg her i Danmark. Der findes en nem, hurtig og helt lovlig måde at udvide mængden af nyt indhold på Netflix betragteligt. Fidussen er, at du gennem hjemmeisden Unlocator kan få adgang til den amerikanske version af streamingtjenesten, hvor udbuddet er langt større!

Nettjenesten fungerer på den måde, at Unlocator.com unblocker adgangen til Netflix USA, ved at ”snyde” den amerikanske hjemmeside til at tro at din computer befinder sig i USA og ikke i Danmark. Det lyder måske lidt mystisk, men det er helt lovligt. Tricket kræver selvfølgelig, at du abonnerer på Netflix, men har du adgang til det danske Netflix, har du også potentielt adgang til den amerikanske version og dermed et hav af nye, spændende film og andet underholdning.

Netflix USA har verdens største udbud film og slår alle andre lande med længder, men Unlocator.com kan også bruges hvis du ønsker at se Netflix fra andre lande og få adgang til f.eks. tyske, franske, svenske eller norske film. Brug Unlocator til at ændre din region på Netflix til netop den du har lyst til. Dine dage med kedeligt indhold på Netflix er snart talte – sæt i gang!